Dobrodelna prireditev Jeseniške šole za lepši jutri

V gledališču Toneta Čufarja Jesenice je dne 16. 10. 2019 potekala dobrodelna prireditev ‘Jeseniške šole za lepši jutri’. Zbirala so se denarna sredstva za štiričlansko družino z Jesenic. Te akcije se je udeležila tudi naša osnovna šola. Najprej so se predstavili petošolci s pesmico The Clown’s Head. Nastopali so: Trina Dos Santos Sedel Alberto, Anaja Davidovič, Lana Sterle Svast, Alex Vrevc, Jakob Kisič Štros, Matic Gregorčič, Ajla Selimovič, Neža Skumvač, Tiana Bergant Dino Mladenov, Ožbej Lužnik in Lili Lazarevič. Sledila je dramska igra predmetne stopnje z naslovom ‘Rdeča kapica’. Nastopali so: Nika Zrnic, Manca Rakar, Anastasija Vulić, Lucia Karo Banko, Zoja Beg, Maja Sivec, Živa Oblak, Miloš Sejmenović, Iris Bremec, Živa Oblak, Maša Arnež in Anja Japelj.
Učiteljici Mateja Arh in Urša Prša se zahvaljujeta vsem nastopajočim, tako učencem 5. razredov kot tudi celotnemu angleškemu dramskemu krožku.
Še enkrat vse pohvale in čestitke vsem nastopajočim za čudovit nastop.
Zahvaljujeva pa se tudi učiteljici Lidiji Wolf za pomoč pri glasbeni spremljavi, vsem ostalim učiteljem, ki so pustili učence od svojih ur za dodatne vaje, ter staršem za podporo.

Morda vam bo všeč tudi...

Dostopnost