Logika, matematika, geografija in letne učilnice

TEKMOVANJE LOGIKA

Dobitniki bronastega priznanja:

1MartinŽuber6. b
2NikKolenc6. a
3LužnikOžbej6. a
4TrinaSedej Alberto Dos Santos6. b
5RebekaZupan6. a
6MašaAhec6. a
7SašaDelić6. b
8LanPekolj6. b
8EmaPernuš6. b
1TarikSušić7. b
2ZojaZalokar7. b
3AnikaReškovac7. b
1MajaErjavec8. b
2LenaPonjavić8. a
3AnaRačič8. b
1AjdaZaveljcina9. b
2LukaMatković9. c
3NikZupančič9. a

Na državno tekmovanje sta se uvrstili Ajda Zaveljcina iz 9.b in Maja Erjavec iz 8.b.

Maja Erjavec je osvojila srebrno priznanje.

TEKMOVANJE ZA VEGOVO PRIZNANJE

Dobitniki bronastega priznanja:

1 Miha Erjavec6.b
2 Ožbej Lužnik6.a
3 Jakob Kisič Štros6.b
1 Lana Zaveljcina7.a
2 Žiga Cuznar7.a
1 Maja Erjavec8.b
2 Šimen Škufca8.b
3 Jana Čušin8.b
1 Ivana Kecman Kordež9.b
2 Matevž Dijak9.c
3 Ana Kmet9.c

Na državno tekmovanje sta se uvrstila Miha Erjavec iz 6.b in Maja Erjavec iz 8.b. Vsem čestitamo!

Na državnem tekmovanju je Ana Račič iz 8. b razreda pokazala odlično znanje geografije in osvojila zlato priznanje. Čestitamo za dosežen uspeh!

V tem šolskem letu smo v okolici šole uredili dve učilnici na prostem. Že samo ime pove, da sta učilnici – torej namenjeni učenju. Na obvestilu ob učilnicah jasno piše, kaj se v popoldanskem času in med vikendi na teh prostorih lahko počne. Na šoli spodbujamo vaše druženje. Radi vidimo, da pridete na igrišče in v okolico šole, pričakujemo pa, da ne boste povzročali škode na šolski zgradbi in okolici, da smeti odvržete v koše za odpadke ter da z vpitjem in preglasnim predvajanjem posnetkov ne motite okoliških stanovalcev.

V preteklem vikendu so se bližnji stanovalci pritožili, da ste jih motili s preglasnim predvajanjem glasbenih posnetkov. Spoštujte, da je vikend namenjen oddihu in ne motite miru sokrajanov. Ker vemo, da zmorete, iskreno pričakujemo, da se za napako znate kulturno opravičiti.

Plezanje na streho šolske stavbe je strogo prepovedano. V primeru, da vam na streho po nesreči odleti žoga ali kak drug rekvizit, počakajte na prvi delovni dan in prosite hišnika Jerneja, da vam ga vrne.

Smo pa opazili, da je na igrišču in v okolici šole veliko manj smeti. Zato izrekam pohvalo vsem, ki za seboj počistite in skrbite za urejenost šolske okolice. Ob spodbudi posamezniku, da naj pobere kak odpadek pogosto slišim odgovor: »Saj ga nisem jaz odvrgel«. Verjamem, da res ne, a če bi vsi mislili tako, bi bil ves naš okoliš eno samo smetišče. Naš kraj je naše ogledalo – poglejmo se vanj z veseljem.

Morda vam bo všeč tudi...

Dostopnost